Klassiska Engelska bilar i Norrvikens Trädgårdar 15-16 juli 2014

Förra sommaren började Norrvikens Trädgårdar vakna ur sin törnrosasömn sedan nya ägare tillträtt. Efter ett dussin år kunde sköna klassiska bilar åter beundras i den vackra parken. Till nypremiären var utvalda bilar av märkena Rolls-Royce och Bentley inbjudna och bildade en skön inramning till Villa Abelin. Publiken strömmade till och i pressen var helsidesidesrubliken "Norrviken tillbaka i sin forna glans".

Inför årets utställning inbjuds Engelska Klassiska bilar att deltaga. Det finns plats för 25-30 fordon och förhoppningen är att samla bilar representerande flera märken och varierande modeller och årgångar. Allt från Aston Martin, Bentley, Jaguar, MG, Mini, Morgan, Rolls-Royce etcetera, ju äldre och finare desto bättre. Alla förslag välkomnas.

Trädgårdarna är öppna kl 10-17 alla dagar, även detta år är det gratis inträde för allmänheten hela sommaren. Lämpligt är att bjuda in märkesklubbar till en träff med lunch endera dagen. Bilutställningen är öppen tisdag 15 juli kl 13-16 och onsdag 16 juli kl 11-16.

Utställande bilar behöver vara på plats 1 timme innan start. Arrangören svarar för bevakning av området för dem som vill lämna bilen i Norrviken över natten. Önskas övernattning kan jag förmedla förslag till hotell resp. pensionat/Bed & Breakfast.
På tisdagskvällen planerar vi för en middag för de som är intresserade.

Arrangören, Norrviken Event, bjuder på god lunch i Villa Abelin båda dagarna och inträde till tennisstadion i Båstad (det är damtennisvecka!).
Publiken kommer att få rösta om finaste bil och priser delas ut.

Om Du har möjlighet medverka till att återupprätta Norrviken traditionen är jag tacksam för en intresseanmälan, gärna med info enligt bifogat formulär, så snart som möjligt via e-mail, telefon eller per brev. Jag återkommer sedan med mer information.

Med bästa entusiasthälsningar
(på helt ideellt uppdrag från arrangören Norrviken Event)

Göran Berg
Distriktsansvarig Skåne/Halland för Rolls-Royce Enthusiasts´ Club
e-mail: goran.berg@rrec.se
tel: +46 (0) 708 108118
post: Klavaslättsvägen 112, 269 95 Båstad
 

INTRESSEANMÄLAN
kan ske via epost, telefon eller brev. (Här kan du printa ut en intresseanmälan och sedan fylla i den, och skicka till adressen här ovan).
Intresse - anmälan ska innehålla:
Namn
Adress
Epost
Mobil eller tel nr
Bilmodell
Reg nr
Kaross etc
Årsmodell
Intressanta fakta om bilen
 
www.rrec.se