EXP 10 SPEED 6
- En vision om BENTLEY design och prestanda

MAR 2, 2015

Koncept för sektor definiera tvåsitsiga sportbil Futuristisk Bentley design, ett uttalande i modern brittisk lyx Potentiell framtida modell linje
 

(Crewe / Genève, mars 2, 2015)
Bentley Motors visar den framtida inriktningen av lyx och prestanda med EXP 10 Hastighet 6 vid 2015 Geneva International Motor Show. Konceptet är en brittisk tolkning av ett högpresterande tvåsitsiga sportbil med modern bildesign, högutbildade handcrafting, de finaste materialen och avancerad prestanda teknik.

Från racing framgång företagets tidiga år till den internationella motorsport framgång idag, är "hastigheten" del av Bentleys DNA. Denna inspiration uttrycks i hela EXP 10 Hastighet 6, där ikoniska Bentley design cues är smält med progressiva hantverkstekniker och modern teknik.

Koppar element används som accent er till både yttre och inre funktioner för att markera prestanda hybrid potential konceptet avancerade nya drivlinan. Resultatmål inklusive toppfart är inställda på att utmana konkurrenterna och definiera ett nytt segment riktmärke.

Wolfgang Dürheimer, ordförande och vd för Bentley Motors, kommentarer:
"EXP 10 Hastighet 6 är en vision för Bentleys framtid - en kraftfull, utsökt och individuella koncept. Den Showcar har potential att bli den nya höjdpunkten lyxiga tvåsitsig sportbil. Det erbjuder spännande, förarorienterad prestanda, komplett med varumärket modern Bentley lyx och effortlessness.

Det kan vara en framtida modell linje, vid sidan av Continental GT och omdefiniera höjdpunkten av en annan marknadssektor, och styling av EXP 10 Hastighet 6 skulle kunna påverka utbyggnaden av Bentley familjen. Detta är inte bara en ny sportbil koncept - men potentialen Bentley sportbil -. En djärv vision för ett varumärke med en djärv framtid "

Samtida design, Yet Omisskännligt Bentley

Den yttre designen av EXP 10 Hastighet 6 är ett uttryck för muskulösa, idrottsytor inspirerade av de aerodynamiska former på flygplanskroppar och vingar. Etos designen var att utveckla moderna tolkningar av Bentley styling ledtrådar, som har förts samman med skönhet och precision. Resultatet är en coupe av rena, moderna ytor samtidigt kvar otvetydigt Bentley.

Skapa spännande samtida idéer från klassiska utgångspunkter är uppenbart i hela bilen, från den nya tolkningen av de ikoniska Bentley matris galler och fyra runda strålkastare till färg färg - en djupare, rikare och tungt metalliskt version av British Racing Green. Principerna för etablerade Bentley lyx har tillämpats på nya och uppfriskande sätt som använder den senaste tekniken och tekniker.

De former och linjer av EXP 10 Hastighet 6 representerar en dynamisk skulptur, skapa harmoni mellan skarpa linjer och flödande ytor och använder vridna ytor att antyda hastighet. Kombinerat med muskulösa proportioner och en atletisk hållning genom att använda en kort främre överhäng, lång motorhuv, låg galler och bred bak form med en lång C-stolpen, de yttre styling tips med hög hastighet potential bilen.

Varje yttre material och varje enskild detalj är utformad för att modern Bentley stil. Toppmodern 3D metalltryckteknik har gjort det galler mesh, avgassystem, dörrhandtag och sido ventiler levereras med mikroskala designen detaljprecision. Den ikoniska Bentley mesh galler, till exempel, är inte längre en platt plan av fackverk men inkluderar varierande djup med en komplex 3D-geometri endast synlig när den betraktas i vinkel. Bentleys berömda quiltat läder har inspirerat tredimensionell textur till precisions glas strålkastarna.

Dessa yttre faktorer samlas för att presentera en Bentley för nästa generation - mager, tonad och utsökt precisa, uppbyggda kring nya utvecklingar av de designelement som förenar alla Bentleys - förflutna, nutid och framtid.

Bentleys flesta prestationsinriktad lyxhytt

Inspirationen till inredningen kommer från den kontinuerliga linjen som löper runt stugan, kör genom konsolen och i två symmetriska vingar innan flyter in dörren och loopa tillbaka in i konsolen armstödet. Två eleganta quiltade sportstolar är placerade vardera sidan av den smala mittkonsolen som rymmer utsökta förarkontroller och ett mycket intuitivt 12 "pekskärm. Dessa funktioner kombinerar futuristiska teknik sömlöst med progressiv Bentley hantverk.

Varje detalj har tagit kärn Bentley inredning DNA principer och flyttade dem framåt. Till exempel den klassiska och målmedveten Bentley räfflade ytan är en funktion under kontrollerna av bilen, men nu skapas med hjälp av stål och koppar tillsammans för att skapa en två-metall 3D textur.

Fortsatt fusion av traditionella material och modern design uttalanden, dörrarna EXP 10 Hastighet 6 funktionen 3D quiltning, slipat direkt till fast rak korn körsbärsträ. Varje resulterande diamant är klar med en kopparkärna.

Mittkonsolen integrerar digital information med taktila kontroller via en böjd pekskärm inrymt i en aluminiumram. Fascia instrumenten distribuera från ett plant läge till förarna ser som bilen startas med hjälp av "B" -knappen flytande integrerad i en osymmetrisk växelspak färdiga i aluminium, koppar och körsbärsträ. En mekanisk varvräknare och digital display kombineras för att ge en perfekt balans av modern informationsteknik förare och analog skönhet.

Den bakre inre utrymmet är uppdelat i två avdelningar som är avsedda att inrymma en särskilt utformad fyra-bit bagage uppsättning. Liksom resten av inredningen, har den bakre trimmats av mästare på Bentley i högsta kvalitet Poltrona Frau läder.

Källa: Bentley Motors
Googleöversättning
 

Klicka här - till bilderna